У Херсоні п'яний водій двічі за ніч попався поліцейським.. і покусав одного з них

За скоєне чоловік може понести не лише адміністративну, але й кримінальну відповідальність.

У Херсоні двічі затримували водія-наркомана. Фото: Нацполіція Херсонської області.

У Херсоні патрульні поліцейські двічі за ніч затримали водія, який перебував у стані наркотичного сп'яніння. Як повідомили правоохоронці у Facebook, його зупинили і вказали на порушення ПДР, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Херсонські патрульні затримали п'яного водія двічі за ніч. Його зупинили і вказали на порушення ПДР. Кермувальник з ознаками наркотичного сп'яніння поводився неадекватно та принижував патрульних. Друг чоловіка забрав авто, а кермувальника відвезли на освідування. У відділку поліції на водія склали адмінматеріали.

Тієї ж ночі знову отримали орієнтування на Passat і виявили того ж водія. Він проігнорував звуковий сигнал - почали переслідування. Volkswagen намагався зникнути у дворах, проте його швидко наздогнали та заблокували.

Виходити з машини чоловік не захотів, а під час затримання напав на патрульних і сильно вкусив одного з них. У підсумку: водій - у відділку, машина - на штрафмайданчику. За скоєне чоловік може понести не лише адміністративну, але й кримінальну відповідальність".

Це порнософт чи реклама колготок?: Кандидатку від Польщі на вибори до Європарламенту розкритикували за фото

неділя, 5 травень 2024, 19:51

Речницю польської партії "Конфедерація" Еву Зайончковську-Гернік, яка балотується на вибори до Європейського парламенту, розкритикували за агітаційне фото. Про це повідомляє Polskie Radio, передають Патріоти України. Один із лідерів "Конфедерації" Слав...

Рухався на великій швидкості: В огорожу Білого дому врізався автомобіль

неділя, 5 травень 2024, 19:44

У столиці США місті Вашингтоні автомобіль, який рухався на великій швидкості, врізався в одну з огорож на периметрі безпеки навколо Білого дому. Внаслідок інциденту, який трапився пізно увечері 4 травня, водій загинув. Про це повідомляє «Голос Америки»...