Криваве рейдерство на Харківщині: Поліція затримала організатора, який виявився ветераном АТО (відео)

Під час рейдерського захоплення у перестрілці були поранені п'ятеро людей.

Олег Ширяєв. Фото:FacebookСпівробітники Національної поліції України в середу, 12 вересня, затримали колишнього командира роти поліції "Східний корпус" і екс-бійця батальйону "Азов" Олега Ширяєва як одного з підозрюваних керівників організації, що брала участь у рейдерському захопленні в Харківській області. Про це повідомив член колегії МВС України, народний депутат від фракції Народний фронт Антон Геращенко на своїй сторінці в Facebook, додавши, що це сталося близько 15:45, зазначають Патріоти України.

"Жоден шеврон в минулому, ніякі заслуги в минулому не звільняють людей, які роблять такого роду злочини, від покарання", - написав Геращенко.

Він підкреслив, що Ширяєв "обгрунтовано підозрюється в участі в організації рейдерського нападу на сільгосппідприємство в Занку Зміївського району Харківської області".

Як повідомлялося раніше, 11 вересня в селі Занки група невідомих людей в балаклавах захопила елеватор підприємства "Стратег-Агро". У перестрілці поранили п'ятьох людей, серед них - поліцейські, місцеві жителі, активісти і ветерани АТО.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

"Ми робимо все можливе": Українські футболісти отримають посилений захист на чемпіонаті Європи

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:57

Німецькі органи безпеки посилено охоронятимуть збірну України під час участі в чемпіонаті Європи з футболу, який пройде влітку в ФРН. Це підтвердила федеральна міністерка внутрішніх справ Німеччини Ненсі Фезер в інтерв'ю газеті Rheinische Post, пише DW...