У Херсоні п'яний водій на BMW влетів у паркан в'язниці

За даними поліції, в крові водія було виявлено 1,17 проміле, що майже в 6 разів перевищує допустиму норму.

Фото:УНН

П'яний водій автомобіля BMW протаранив маскувальну огорожу Північної виправної колонії №90 в Херсоні. Про це розповів прес-секретар заступника міністра юстиції України Юрій Маслак, передають Патріоти України з посиланням на УНН.

"12 січня о 5:00 від начальника варти відділу охорони державної установи Північна виправна колонія № 90 до чергової частини установи надійшла інформація про те, що легковий автомобіль темно-зеленого кольору марки BMW протаранив маскувальний паркан з боку ділянки КСС № 6 вул. Ракетна і зупинився у зовнішній забороненій зоні. Силами резервної варти охорони водій автомобіля був негайно затриманий", - сказав він.

За словами Маслака, пошкоджена маскувальна огорожа складалася з двох бетонних плит.

Він також зазначив, що на місце події викликали патрульну поліцію. В даний час проводяться слідчо-оперативні дії. Внаслідок цієї події ніхто не постраждав.

У той же час, в прес-службі поліції Херсонської області повідомили, що водій BMW був п'яний. Зокрема, на місці інспектори встановили, що водій під час руху був неуважним, не вибрав безпечну швидкість, не впорався з керуванням та скоїв наїзд на частину бетонної огорожі.

За їхньою інформацією, за допомогою алкотесту "Драгер" встановлено, що в крові водія було 1,17 проміле, що майже в 6 разів перевищує допустиму норму.

На 24-річного херсонця патрульні склали адмінматеріали за ст. 124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило ДТП) і ст. 130 (керування в стані сп'яніння) КУпАП.

Чи бути депортації? Як вплине рішення з припиненням видачі паспортів на біженців у Німеччині - влада дала категоричну відповідь

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:05

У Німеччині відреагували на рішення про припинення видачі паспортів українським чоловікам призовного віку за кордоном та призупинення надання їм консульських послуг. Там зазначили, що у ФРН українці чоловічої статі мають однаковий з жінками статус захи...

"Сірий" паспорт: Стало відомо, як українці за кордоном намагаються обійти обмеження щодо консульських послуг

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:57

У деяких країнах Європи українці можуть отримати так званий паспорт іноземця, який дозволяє тимчасово не оформлювати українські документи, що посвідчують особу, передають Патріоти України. Намагаючись повернути на Батьківщину ухилянтів, влада обмежила ...