У Кличка догралися - "Кличко йде слідами Януковича - народ реально спалить це все!": Станція метро "Героїв Дніпра" тріснула навпіл, - соцмережі

Гнів людський - гнів Божий. Як міськадміністрація не "відмазувала" скандального забудовника, настало непоправне - обурюються кияни.

Станція метро "Героїв Дніпра" тріснула навпіл. Фото: ЖЖСтанція метро "Героїв Дніпра" тріснула навпіл. Про це написав на своїй сторінці у Facebook Костянтин Коваленко, передають Патріоти України.

"Дочекалися! І ось тепер вже це все переростає в реальну небезпеку життю людей. Якщо Віталій Кличко, Київрада чи хто завгодно, хто відверто охєрєл, не зупинить це будівництво і вона завалиться на голови людей – це буде найстрашніша трагедія Європи, яка була допущена через хабарництво", – пише громадянин.

Також Коваленко повідомив, що жителі Оболоні намагаються заснути під час вивантаження бетонних конструкцій, так як забудовник будує вночі.

"Кличко – мер, але боягуз, ведений капіталом. Арсен Аваков мовчить, хоча дзвонять йому кожен день.
Якщо це все не закінчиться і влада не зменшить апетити – народ реально спалить це все! Ви б чули про що тут говорять! Коли казнокради і корупціонери зажираются і ніхто не може їх заспокоїти – в руках у людей з'являються палиці й палаючі пляшки. Кличко йде слідами Януковича", – додав Костянтин Коваленко.

Вже можна констатувати, спроба міського голови відмежуватись від проблеми «фіговим листиком» начебто законністю, того що відбувається не врятують його електоральну перспективу, принаймні у оболонців. Як в столиці за «злочинної влади» добувалися дозволи на забудову, у киян є чітке уявлення. Те, що забудова ведеться з порушенням пожежних та інших норм безпеки – громадськість неодноразово заявляла. Пікети протестувальників з перекриттям автошляхів також не вразили керівництво міста. Вочевидь вплив забудовників на мера в рази вищій, ніж виборців. А народ сподіваються «вразити» мільярдними витратами на Євробачення, і з цим йти за черговим мандатом довіри. Очікується заява керівництва Київського метрополітену. Заспокійливу, що нічого страшного не трапилось, звісно, кияни не сприймуть. Адже хто повірить в неупередженість одного з команди «народного мера»?

Подарунок був не випадковим? Справу про загибель помічника Залужного передано до суду

четвер, 18 квітень 2024, 18:30

Справу про загибель Геннадія Частякова, помічника колишнього головнокомандувача ЗСУ, передали до суду. Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань, передають Патріоти України. Перед судом постане офіцер з апарату помічників головнокоманд...

"Що не день, то пригоди": На концерті Анастасії Приходько знову сталася біда

четвер, 18 квітень 2024, 17:58

Співачка Анастасія Приходько повідомила, що під час її концерту знову стався неприємний інцидент. Це вже не перша сумна новина, якою артистка ділилася під час гастролей "Холодно", передають Патріоти України. Лише кілька днів тому виконавиця розповідала...