У Кличка прийняли рішення тимчасово закрити цирк "Кобзов", у якому люди заразилися на кір

У столиці поки не оголошують карантин. Замість цього столична влада ухвалила рішення проводити профілактичні і протиепідемічні заходи з метою недопущення епідемії кору попередньо строком на 21 день.

Ілюстрація:The Village УкраїнаЦирк "Кобзов" на Контрактовій площі Києва, в якому кілька десятків людей заразилися на кір, тимчасово закрили. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник, передають Патріоти України з посиланням на zn.ua.

"В даному закладі є одна хвора особа. Він захворів ще в грудні. У зв'язку з тим, що співробітники даного закладу несистематично проходять медогляди, було прийнято рішення про припинення роботи даного закладу на території Києва", - сказав він.

Перший заступник голови КМДА також розповів, що з початку року в Києві значно зросла кількість хворих на кір. Станом на 10 січня зареєстровано 61 випадок захворювання на кір, з них 49 випадків серед дітей. Він зазначив, що майже всі хворі не мали щеплення проти кору через відмову.

Поворозник повідомив, що в столиці поки не оголошують карантин. Замість цього столична влада ухвалила рішення проводити профілактичні і протиепідемічні заходи з метою недопущення епідемії кору попередньо строком на 21 день.

"Керівники установ отримали рекомендації по особливому режиму утримання приміщень: дотримання температурного режиму, регулярне провітрювання приміщень і вологе прибирання із застосуванням дезинфікуючих засобів. Крім того, рекомендується обмежити проведення спортивних і культурних масових заходів", - розповів він.

Як повідомлялося раніше, в цирку захворіли 12 дітей, всі - з різних садочків і шкіл. При цьому в цирку повідомили, що одного з працівників госпіталізували з кором ще в кінці грудня.

Чому виникають провали в пам'яті після розпивання спиртного: Вчені назвали причини

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:24

Вживання спиртного не тільки підвищує ризик померти від серцевого нападу та інших хвороб у довгостроковій перспективі, але й може спричиняти провали в пам'яті буквально на наступний ранок, передають Патріоти України. Група вчених з Університету Пенсіль...

Звільнена по обміну з лап Москви знаменита американська баскетболістка відверто розповіла про жахи російської в’язниці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:15

Дворазова олімпійська чемпіонка і чемпіонка світу з баскетболу Бріттні Грайнер заявила, що почувалася неповноцінною людиною в російській в’язниці, передає NV. . Дівчину заарештували в лютому 2022 року в аеропорту Шереметьєво за ввезення наркотичних ...