У компанію до Фірташа? Власник телеканалу "112 Україна" попросив політичний притулок в Австрії - ЗМІ

Нардеп-втікач Оніщенко пообіцяв фінансову і юридичну допомогу Андрієві Подщипкову в отриманні політичного притулку в Австрії, де Подщипков знаходиться останні кілька місяців після конфлікту з іншими акціонерами 112-го каналу.

Ілюстрація:ua.112.ua

Власник телеканалу "112 Україна" Андрій Подщипков, який також є заступником керівника "Партії простих людей" Сергія Капліна, просить політичного притулку в Австрії. Про це виданню КП в Украине повідомило джерело в Службі безпеки України, зазначають Патріоти України.

"Оніщенко пообіцяв фінансову і юридичну допомогу Подщипкову в отриманні політичного притулку в Австрії, де Подщипков знаходиться останні кілька місяців після конфлікту з іншими акціонерами 112-го каналу. Дана інформація вже є в СБУ, МВС і МЗС України. Натомість Подщипков повинен підтримати Оніщенка в PR кампанії зі створення образу переслідуваного українською владою", - повідомило джерело виданню.

За даними ЗМІ, 26 вересня в прямому ефірі телеканал "112 Україна" зробив заяву, в якій спростував всі заяви Андрія Подщипкова про продаж 112-го каналу і повідомив, що Подщипков передав акції, які знаходяться в його володінні в управління менеджменту каналу. Менеджмент каналу в своїй заяві також спростував інформацію про спроби купівлі або вплив на канал представниками Адміністрації Президента України.

Вагітній жінці світить в'язниця через... критику томатного пюре в соцмережі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:30

Жінка може потрапити до в'язниці після того, як написала критичний відгук про банку томатного пюре. Про це пише Daily Star, передають Патріоти України. Виробник Erisco Foods заявив, що 39-річна Чіома Околі завдала шкоди репутації їхнього бренду, коли н...

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...