У кращих традиціях "русского мира": Працівники "віджатого" в Донецьку "McDonald's" криють клієнтів нецензурною лайкою

На критичний коментар однієї з користувачок "Дон Мак" її нахабно "послали".

Ілюстрація:korupciya.com

Представники донецької пародії на "McDonalds" - так званого "Дон Маку" в Інтернеті нецензурно висловлюються на адресу клієнтів. Скріншот листування закладу з відвідувачами виклав на своїй сторінці у Facebook журналіст Денис Казанський, передають Патріоти України.

На критичний коментар однієї з користувачок "Дон Мак" він її нецензурно "послав". Іншого відвідувача групи Вконтакті, який також критично висловлювалися на адресу закладу, адміністратор назвав "дауном".

Як відомо, McDonald's у Донецьку закрився ще в травні 2014-го року. Приміщення з меблями та технікою залишили, на вході вивісили оголошення, що заклад тимчасово призупиняє роботу. У місті їх було три.

Казав, що не було на кого залишити господарство: Сімейному лікарю з Лубен винесли вирок за ухилення від мобілізації

понеділок, 13 травень 2024, 7:24

Сімейний лікар Лубенського центру первинної медико-санітарної допомоги пройшов військово-лікарську комісію, був визнаний придатним, але на відправку до в/ч не з’явився - за це суд першої інстанції призначив йому 3 роки ув’язнення. Лубенський міськрайон...

У Міноборони пояснили, як забиратимуть авто на потреби ЗСУ і чи повернуть їх назад

понеділок, 13 травень 2024, 6:56

Громадян, які мають у власності більше за одне авто, можуть змусити віддати транспорт на користь ЗСУ. Деталі про це розповів речник Міноборони Дмитро Лазуткін. Він додав, що це також можуть бути трактори, самохідні, сільськогосподарські, дорожньобудів...