У Криму під українським прапором: Житель півострова вже два роки обстоює проукраїнську позицію

Справжні патріоти живуть усюди. Чого вартий тільки цей фермер, який своєю завзятістю та хоробрістю щодня доводить, що Крим - це Україна.

Для фермера з півострова Крим - це Україна. Фото google.com

Фермер із села Серебрянка в окупованому Криму в 2013 році вивісив у дворі будинка прапор Уккраїні та е знімає його до цього часу. Відео з розповіддю про Володимира Балуха було опубліковане на YouTube-каналі “Громадського телебачення”, повідомляють Патріоти України.

Володимир Балух все життя проживає в Криму. Він вчився в агроуніверситеті Симферополя, потім працював інженером водозбереження в місцевому радгоспі. Коли в Києві та інших містах в 2013 році почалися масові акції протесту, фермер вивісив над своїм будинком український прапор. Синьо-жовтий висить на даху й зараз, через два роки після російської окупації Криму. Балух відмовився від російського громадянства й досі живе на півострові тільки з українськими документами. Саме така відверта проукраїнська позиція стала приводом для його арештів та переслідування з боку російських силовиків.


"Намагатимуся домовитись": Український боксер-чемпіон зробив дивну заяву щодо Путіна

вівторок, 16 квітень 2024, 23:53

Тимчасовий чемпіон WBC Сергій Богачук відповів на запитання про те, що зробив би з російським диктатором Володимиром Путіним. Про це повідомляє Sport-express, передають Патріоти України. Сергія Богачука запитали, що б він зробив, якби його зачинили в о...

"Творці зла повністю уподібнюються сатані": У Росії суд оштрафував 86-річного священника з Кубані (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:14

На Кубані суд оштрафував 86-річного священника на 150 тис. рублів у кримінальній справі про «дискредитацію» російських військових. Про це повідомляє російське ЗМІ «Медиазона», передають Патріоти України. Зазначається, що справу проти священника Віктора...