У Криму священик продає храм за 1,4 млн доларів

Це приватний будинковий комплекс: житловий будинок з приватним православним Храмом.

Кримський священик продає храм. Карта.

В окупованому Сімферополі батюшка вирішив продати житловий будинок з приватним православним храмом. Таке оголошення з'явилося в інтернеті на одному із сайтів об'яв, повідомляють Патріоти України.

За дев'ять соток землі, на яких розташований двоповерховий будинок з п'ятьма кімнатами (загальна площа 203 "квадрата", житлова - 120 "квадратів"), а також храм, продавець хоче майже 1,4 млн доларів. "Продається приватний будинковий комплекс: житловий будинок з приватним православним Храмом. Все впорядковано: комунікації, супутникове ТБ, інтернет, натуральна меблі, побут.техніка, ландшафтний дизайн. Об'єкт під охороною. Всі правовстановлюючі документи. Все це знаходиться на об'їзній дорозі, на трасі Мирне – Дубки", - написано в оголошенні. Як виявилося, будинок з храмом продає місцевий батюшка.

"Храм був завжди відкритий для прихожан. Тут проводилися різні церковні служби. Тому власник будинку сподівається, що покупцем стане розуміючий чоловік (пов'язаний з Богом). Причина продажу - переїзд за кордон. Це Храм святителя Стефана, архієпископа Сурожського. Настоятель - протоієрей Григорій Коцюк", - сказав ріелтор, який займається продажем. У мережі здивовані подібним продажем, так як не відомо, за які кошти було збудовано храм.

На Київщині 5 підлітків "запросили в гості" та зґвалтували малолітню дівчинку

субота, 20 квітень 2024, 18:15

У Київській області судили 5 підлітків через групове зґвалтування малолітньої дівчини. Серед підозрюваних - дорослий хлопець, студентка 1 курсу училища, яка має на утриманні дитину, учень 9 класу та дві учениці 8 і 9 класів. Про це йдеться у вироку Вас...

"Це сигнал, що надурили": Військовий-нардеп розніс позицію влади щодо демобілізації в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:30

Відсутність закону про демобілізацію демотивує українських військовослужбовців. Якщо влада встановить бодай якісь, але чіткі терміни для демобілізації, то це навпаки спрацює в плюс та додасть бойової наснаги Збройним силам України. Про це телеканалу "Е...