У Кривому Розі ветерана АТО побили за слова про Україну

​Чоловік втрутився в конфлікт невідомих, які ображали українців.

Ілюстрація:www.drogmedia.net.ua

У Кривому Розі, 19 листопада троє невідомих побили демобілізованого бійця АТО. Причиною конфлікту стали образи останніх на адресу України та її громадян. Про це пише сайт Перший Криворізький, зазначають Патріоти України.

Троє невідомих чоловіків у нецензурній формі висловлювалися на адресу України, зачіпаючи честь і гідність її громадян. Чоловіки говорили, що Україна погана країна, а її народ нікчемний. В їх діалог втрутився випадковий перехожий, учасник антитерористичної операції в Донецькій і Луганській областях України.

Коли боєць АТО сказав, що він українець і не має наміру терпіти подібного звернення до своїх співгромадян і країни, його покликали "поговорити" за магазин.

Перед магазином сталася бійка, в якій боєць АТО отримав кілька ушкоджень. Про це складено відповідні заяви у відділку поліції.

У даних судової медичної експертизи зазначено: гематома в області голови, забій нижньої щелепи і пошкодження зуба. Поліція приїхала на місце інциденту аж через дві години і забрала потерпілого до відділення поліції, де він і написав заяву.

"Після того, як наша поліція дві години їде на виклик, у мене і зовсім пропадає бажання звертатися до них за будь-якою допомогою", - додав боєць АТО.

Бережіться! Українцю зателефонували нібито з банку та вкрали майже 30 тис.

неділя, 1 вересень 2024, 7:45

Інтернет-шахраї виманили в українця майже 30 тис. грн. Для цього вони під виглядом працівника банку зателефонували йому та повідомили про необхідність пройти верифікацію. Чоловік повірив незнайомцям – та повідомив їм реквізити своєї банківської картки,...

Сибір провалюється в преісподню: Через танення вічної мерзлоти там стрімко розростається гігантська діра в Землі, котру називають "брамою пекла"

неділя, 1 вересень 2024, 7:36

​. У Сибіру швидко розростається загадкова гігантська діра в землі, і це фіксують фотографії з космосу. Її обсяг збільшується приблизно на 1 мільйон кубічних метрів щороку. Це кратер Батагай, який іноді називають Батагайкою або "воротами в пекло", який...