У Криворізькому СІЗО помер педофіл, котрий згвалтував 3-річну падчерицю

Збоченець тривалий час знущався над прийомною донькою, причому ще й знімав свої розпусні дії на відео.

Ілюстрація:http://dpchas.com.ua/

26 травня в слідчому ізоляторі Кривого Рогу помер педофіл, який протягом тривалого часу ґвалтував 3-річну прийомну доньку. Розпусні дії збоченець знімав на відео. Маніяк чекав, поки вони залишаться удвох і користувався безпорадністю малечі. Про це повідомив Перший Міський, зазначають Патріоти України.

"27 січня 2016 року невідомий активіст передав на телебачення відеозапис із порнографічним змістом. Справа набрала розголосу. Тоді з активістом зв'язалася сестра ґвалтівника, намагалася його підкупити. Жінка передала йому флешку з секретними файлами і заплатила чоловікові та його друзям 40 тис. грн за мовчання.

Гроші чоловік взяв. Однак запис вирішив оприлюднити. 26 січня підозрюваного помістили під варту. Розпочали розслідування. Колишній товариш по службі педофіла впізнав його на відео за тембром голосу і будовою тіла.

У жовтні справу довелося розглядати по-новому, бо в суддівській колегії відбулася заміна. Затриманий чоловік до останнього заперечував свою провину", - сказано в повідомленні.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...