У Києві 73-річна пенсіонерка віддала старовинні купюри: просить волонтера "допомогти живим"

Літня жінка захотіла допомогти тим, кому ще жити й жити.

Одну з таких купюр пенсіонерка хотіла пожертвувати на благодійність. Фото: bashmap.narod.ru

У Києві 73-річна пенсіонерка віддала волонтеру найцінніші речі, які у неї були - і попросила "допомогти країні" .Про це на своїй сторінці в соцмережі Facebook написала столичний волонтер Леся Литвинова, повідомляють Патріоти України.

Бабусі 73 роки. Живе удвох з кішкою. Злидні незнищенні, якщо чесно. Я так зрозуміла, що з візитерів у неї - лише бажаючі отримати квартиру, коли бабусі не стане. Кілька фондів пропонують догляд за нею в обмін на заповіт.

Бабуся справедливо побоюється, що життя може сильно вкоротитися після підписання контракту ", - розповіла волонтер. За її словами, старенька віддала їй єдине, що,на її думку, у неї є цінного , не враховуючи квартири та кішки.На мій недосвідчений погляд, всі ці купюри скопом не стоять практично нічого. Але бабуся дуже хоче допомогти країні єдиним, що в неї є ", - підкреслила Литвинова.

Вона додала, що старенька знайшла її після того, як побачила виступ волонтерки по телевізору. Жінка звернулася на телеканал, і там їй дали номер телефону Литвиновоі.Старенька повідомила волонтерці, що довіряє їй, і попросила прийти до неї.

"Я нічим не можу допомогти країні. Я пенсіонер. Але у мене є пара купюр 1905 року і монети різних років і країн. Заберіть у мене, будь ласка. Продайте кому-небудь і пустіть гроші на благодійність. Я не хочу віддати шахраям. І з родичів у мене тільки кішка. Навіщо їй гроші після моєї смерті? Ви ж можете допомогти живим? " - Сказала пенсіонерка.

У Канаді закінчуються терміни візової програми для українських біженців: Що буде далі

четвер, 28 березень 2024, 10:28

Міністр імміграції Канади Марк Міллер заявив, що він не має планів продовжувати екстрену візову програму для українців. Термін її дії закінчується 31 березня, передають Патріоти України. Про це пише видання The Globe and Mail. Програма "Дозвіл на екстр...

Є певна тенденція: Чому українські біженці повертаються з-за кордону - дослідження

четвер, 28 березень 2024, 9:59

Українські біженці повертаються з-за кордону з різних причин. Найчастіше - з емоційних, але є й інші важливі чинники, передають Патріоти України. Як вибір країни та рівень доходів українців впливає їхнє на рішення повернутися до України, РБК-Україна ро...