У Києві на Столичному шосе розстріляли чоловіка (фото)

25-річний хлопець відмовився вийти з машини, і невідомі вистрілили в нього

Фото: ГУ Нацполіції

У Голосіївському районі, поблизу Конча-Заспи на Столичному шосе, 25-річний чоловік отримав непроникаючі вогнепальні поранення. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу Нацполіції міста Києва.

Інцидент стався серед лісу, біля зупинки "Лісова" у Голосіївському районі Києва. Повідомлення про подію надійшло на спецлінію 102 від лікаря швидкої медичної допомоги.

"На виклик виїхала слідчо-оперативна група поліції. На місці події до правоохоронців звернулася 22-річна киянка, яка пояснила, що близько 21-ї години вони з хлопцем після відпочинку у лісі зупинилася автомобілембіля зупинки «Лісова», що в Голосіївському районі. Несподівано зі сторониводійського сидіння, де знаходився її 25-річний товариш, підбігли двоє невідомих і наказали чоловіку вийти з машини. Він відмовився, за що один із чоловіків вистрелив кілька разів у потерпілого.

Працівники поліції оглянули місце злочину, звідки вилучили чотири предмети, схожих на гільзи. Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини події, опитуютьможливих свідків і проводять заходи, спрямовані на встановлення підозрюваних осіб.

Слідчим відділом Голосіївського управління поліції вирішується питання провнесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України", - йдеться у повідомленні.

Столичне шосе, поблизу місця злочину

В Україні чоловіків заохочуватимуть мобілізуватися до війська - депутат розповів подробиці

понеділок, 13 травень 2024, 14:59

Чоловіків призовного віку заохочуватимуть мобілізуватися до лав ЗСУ грошовим забезпеченням – планується його підвищення до 170 тис. грн для бійців на передовій. Про це в інтерв’ю «Телеграфу» розповів член комітету Верховної Ради з питань національної б...

Експорт українського морозива побив усі рекорди - от хто купує найбільше

понеділок, 13 травень 2024, 12:56

Українське морозиво завойовує все більше прихильників по всьому світу, про що свідчать ріст масштабів експорту цього продукту. Зокрема у 2023 році обсяги продажу десерту за кордон сягнули рекорду, а найбільше українського морозива вивезли у Молдову та ...