У Києві патрульні затримали п'яного поліцейського чиновника (фото)

Волонтер пише, що затриманий обіймав посаду начальника Відділу профілактики порушень законності.

Денис Шарко. Фото: "Фейсбук"

У Києві був затриманий великий поліцейський чиновник за водіння автомобіля в нетверезому вигляді. Про це повідомив волонтер Роман Синіцин на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України. Згідно з повідомленням, затриманий обіймав посаду начальника Відділу профілактики порушень законності, Управління інспекції з особового складу департаменту кадрового забезпечення главку МВС України.

"Денис Вікторович Шарко. "Пишітє шо хочете, я всьо в судє рішу". Перед цим, правда, пробував рішити з Патрульною поліцією України.

Був п'яний. На чужій машині. В драгер задуватись відмовився. Уся соль в тому, що Денис колись був начальником інспекції з особового складу у Херсонській області. Станом на рік тому працював уже в главку на Богомольця. У відділі профілактики порушень законності, управління інспекції з особового складу департаменту кадрового забезпечення.

Сьогодні представлявся "начальніком відділу кадрів мвс києва")) Робота Дениса якраз полягала і полягає в тому, щоб виїжджати на усі зальоти ментів і документувати. У тому числі п'яне керування.

І чесно-кажучи, я чомусь впевнений, що Денис таки порішає в суді. Хоча ми поконтролимо", - пише Сініцин.

Співзасновник "Культурного десанту" пояснив, чому відмовив Лободі і Потапу у виступі на передовій

неділя, 28 квітень 2024, 20:06

Співак, музичний продюсер і співзасновник Культурного десанту Олександр Чемеров на проєкті Муз_Тренд розповів, що не вірить у щирі наміри Лободи і Потапа і тому ці артисти не виступають на передовій перед захисниками України, передають Патріоти України...

"Нас фінансує... Пенсійний фонд": Як військовий "Дід" веде чоловіків 60+ нищити окупантів

неділя, 28 квітень 2024, 19:55

Проти армії Російської Федерації ведуть "неофіційну" війну українські дідусі, яких об'єднав у ротно-тактичну групу 67-річний Олександр Таран - по-фронтовому "Дід". Йдеться про бійців, що не входять до складу Збройних сил України через літній вік. Однак...