У Києві пес бійцівської породи вбив бульдога та покусав його хазяїв (фотофакт)

Нетвереза господиня агресивного собаки спокійно стояла поруч.

Нещасного бульдога вбив собака нетверезої власниці. Фото: Інформатор.

У понеділок, 13 серпня, близько 21:20 на вулиці Олени Теліги, 1а (поблизу Сирецького парку) в Києві стаффордширський тер'єр напав на англійського бульдога. В результаті собака була вбита і дві людини отримали травми, передають Патріоти України.

Англійського бульдога вигулювали дівчина і її батько. Пес був на повідку. Біля входу в парк на собаку напав стаффордширський тер'єр. Він був без намордника та повідка, а господиня перебувала у нетверезому стані і не втручалася. На її команди агресивний пес не реагував.

Чоловік і його дочка намагалися відтягнути собаку, але в результаті самі отримали травми. Чоловікові згодом навіть наклали шви. Убивши бульдога, стафф ще якийсь час терзав його тіло, але навіть тоді його не змогли відтягнути. На місце події викликали поліцію. За словами постраждалих, патрульні нічого не змогли зробити - собаку не заспокоїв навіть газовий балончик. У поліції повідомили, що "коли на місце події приїхали патрульні поліцейські, стаффордширський тер'єр вже не вів себе агресивно і на людей не кидався". Постраждалі написали заяву. Вони поховали пса і мають намір домагатися справедливого покарання для господарів убивці.

Джерело: Інформатор

Програма житлових контейнерів 2.0: У Берліні з'являться додаткові місця для біженців з України

четвер, 28 березень 2024, 20:14

У кількох районах Берліна планують збудувати 16 центрів для біженців на понад 6 тис. місць, а також найближчим часом додадуть 1 тис. місць у колишньому аеропорту Тегель. Про це повідомив мер міста Кай Вегнер, повідомляють Патріоти України з посиланням ...

Не Довбик: Маркевич розповів, кому з українських форвардів віддає перевагу у збірній

четвер, 28 березень 2024, 19:51

Мирон Маркевич розповів, як змінилась гра збірної України у поєдинку проти Ісландії у порівнянні із матчем проти Боснії і Герцеговини, передають Патріоти України. За словами відомого українського тренера, "синьо-жовті" діяли більш швидко, завдяки чому ...