У Києві п'яний депутат влаштував ДТП з трьома авто і гонитвою (фото, відео)

В результаті ДТП ніхто не постраждав.

П'яний "депутат" влаштував ДТП з гонитвою. Фото: Фейсбук.

У Києві вночі, 16 листопада, поліція з гонитвою затримала п'яного "депутата" на Mercedes, який протаранив кілька автомобілів, в тому числі і Prius партульних. Про це "Київ Оперативний" повідомив на сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

У повідомленні говориться, що двоє на Mercedes з держномером AA1153PE виїхали з розважального закладу і стали "лихачити" на дорозі.

"За порушення ПДР екіпаж патрульної поліції спробував зупинити їх, але водій не відреагував. Почалося переслідування. На бульварі Лесі Українки, 34 Mercedes в'їхав в Chevrolet, який від удару відкинуло в поліцейський Prius.

Після цього гонитва продовжилася. На Печерському мосту поліція блокувала Mercedes, але він в результаті протаранив поліцейський Prius і проїжджаючий поруч автомобіль Honda", - розповіли очевидці.

Також повідомляється, що водій "німця" представився депутатом і мав ознаками сильного алкогольного сп'яніння, почав скандалити і кидатися на патрульних. Поліцейські доставили його в Печерське управління.

Проходити тест на стан алкогольного сп'яніння чоловік відмовився. В результаті ДТП ніхто не постраждав.

А ви це знали? Українцям розповіли, як довго потрібно зберігати паперові платіжки за електрику

вівторок, 23 квітень 2024, 11:22

Не виключено, що невдовзі українцям платіжки за комунальні послуги будуть надходити лише в електронному варіанті, передають Патріоти України. Те, що паперові документи потрібно зберігати протягом трьох років, у компанії YASNO назвали «міфом», відзначи...

Оце так: На Одещині прикордонник втік до Молдови у той час, коли його брат воює на фронті

вівторок, 23 квітень 2024, 10:27

На Одещині прикордонник під час патрулювання вирішив втекти до Молдови у той час, коли його брат боронить Україну на фронті. Про це повідомили у соцмережах, передають Патріоти України. Інцидент нібито трапився у селі Серпневе колишнього Тарутинського ...