У Києві п'яний водій та його подруга нахабно погрожували патрульним звільненням (фото)

Автівку з чернігівськими номерами "СВ 9839 ВЕ" патрульні відправили на штрафмайданчик

Фото: "Фейсбук"

У Києві на Оболоні патрульна поліція затримала порушника, який виїхав на зустрічну смугу. Водій автомобіля Audi з чернігівськими номерами рухався по Оболонському проспекту прямо на зустріч патрулю. Коли поліцейські зупинили машину і попросили чоловіка пред'явити документи, він сказав, що забув їх вдома. Про це повідомляється на сторінці "Київ Оперативний" в соцмережі Facebook, передають Патріоти України.


"Патруль поліції, рухаючись по Оболонському проспекту в бік вул. Північної, зауважив Audi, який їхав по зустрічній прямо на них. Зупинивши автомобіль, поліцейські підійшли до машини і попросили документи у водія, на що той сказав, що він забув їх вдома", - йдеться в повідомленні.

Тест на алкоголь показав 1.95 проміле, що свідчить про алкогольне сп'яніння водія. "В авто разом з водієм перебувала, з його слів, його кума, яка весь час комусь дзвонила і намагалася всіх звільнити за дзвінком", - пише "Київ Оперативний". Автомобіль відправили на штрафмайданчик.

У Москві палає і валиться завод, під руїнами можуть бути люди (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 1:45

У Москві масштабна пожежа охопила завод із виробництва штучного каменю. . Горять три поверхи. Площа займання становить 2500 м², повністю обвалився дах будівлі, повідомляють росЗМІ. Надзвичайній ситуації надано другий ранг складності. . Для гасіння по...

"Бабуся" не дуже відрізнялася від сучасних: Обличчя неандертальки, яка жила 75 000 років тому (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:12

Британські археологи представили плід своєї довгої роботи – реконструйоване обличчя неандертальської жінки, яка померла 75000 років тому. Про це повідомляє видання "ScienceAlert", передають Патріоти України. Череп знайшли у 2018 році в печері Шанідар і...