У Києві під час бійки прогримів потужний вибух, є постраждалі (фото, відео)

В результаті вибуху на автостоянці в Дарницькому районі столиці постраждали двоє людей.

У Києві на вулиці Ревуцького в Дарницькому районі прогримів вибух. Фото: Подробиці.

У Києві під час конфлікту на автостоянці пролунав вибух, є постраждалі. Про це повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції в Києві, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Інцидент стався в Дарницькому районі столиці.

"До чергової частини Дарницького управління поліції надійшло повідомлення про бійку на території автостоянки. За попередньою інформацією, кілька десятків осіб прибули на вулицю Ревуцького і намагалися вибити двері в приміщення охорони автостоянки. При цьому один з учасників конфлікту кинув невстановлений вибуховий предмет", - повідомили в столичній поліції, зазначивши, що на цей момент є інформація про двох постраждалих.

На місце події виїхали співробітники спецпідрозділу, працює слідчо-оперативна група.

В даний момент стоянку оточили невідомі люди в балаклавах. Вони перекрили вхід і вихід на територію автостоянки і не дають можливість власникам пройти до свого транспорту.

За попередньою інформацією, в приміщення охорони невідомий кинув вибухівку. В даний момент з'ясовується, чи є постраждалі в результаті вибуху, а також послідувала за ним стрілянини.

На місце події прибула Нацгвардія, поліція, однак правоохоронці поки в ситуацію не втручаються.

За словами поліцейських, люди в балаклавах, які оточили автостоянку, представники приватної охоронної структури. Однак, якої саме, правоохоронці не уточнюють.

Свідки події відзначили, що вибух був чутний в сусідніх зі стоянкою житлових будинках.

Бронювання від мобілізації подовжено для ще однієї категорії військовозобов'язаних: Що варто знати

понеділок, 6 травень 2024, 13:22

Кабінет міністрів подовжив на місяць термін дії відстрочки від призову для працівників "Укрзалізниці". Про це йдеться в постанові уряду № 492 від 3 травня "Деякі питання бронювання військовозобов’язаних працівників залізничного транспорту", передають ...

Кабмін внесе зміни в правила перетину кордону через новий закон про мобілізацію: Кого зачепить

понеділок, 6 травень 2024, 12:50

У зв'язку з новим законом про мобілізацію в Україні, який набуде чинності 18 травня 2024 року, Кабінет міністрів внесе зміни до правил перетину кордону. Зокрема, вони стосуватимуться осіб, які мають право на відстрочку. Про це 6 травня повідомив речник...