У Києві поліція затримала п'яного водія з жезлом ДАІ (фотофакти)

Чоловік перебував у стані глибокого алкогольного сп'яніння. На питання, чи є він співробітником міліції, водій відповів "все може бути".

Поліція затримала у Києві нетверезого водія. Фото: Лівий берег.

У Києві на проспекті Бажана 19 листопада співробітники патрульної поліції затримали водія автомобіля Skoda, який протаранив позашляховик Toyota Land Cruiser і врізався в освітлювальний стовп. Новину передають Патріоти України з посиланням на Lb.ua.

Відзначається, що водій, відмовляючись від допомоги медиків "швидкої допомоги", спробував піти з місця ДТП "по-англійськи", нікому нічого не пояснюючи. На прохання поліції пред'явити документи, він відповідав відмовою і, відштовхуючи поліцейських, намагався втекти з місця аварії.

У результаті на п'яного винуватця ДТП наділи наручники. У розбитій Skoda на задньому сидінні лежав міліцейський чорно-білий жезл. При цьому чоловік не зміг відповісти, звідки у нього в машині жезл, який використовували інспектори ДАІ. Пред'явити документи і проходити тест "на алкоголь" водій Skoda раніше відмовлявся. Через деякий час чоловік попросив викликати для себе "швидку допомогу" і незабаром був госпіталізований.

Відмовився від керівної посади і поїхав на фронт: Спогади про командира полку "Цунамі", який загинув в Одесі

вівторок, 19 березень 2024, 9:25

Командир полку "Цунамі" Олександр Гостіщев, який загинув 15 березня внаслідок російського удару по Одесі, ще 2014 року вирушив добровольцем захищати Україну. Він брав участь у звільненні Маріуполя, пройшов "Іловайський котел", а підчас повномасштабного...

"Хворе марення": Експерт оцінив російську систему "Борщевик" для пошуку Starlink

вівторок, 19 березень 2024, 9:17

Російські окупанти використовують на фронті пересувний засіб радіоелектронної розвідки "Борщевик" для виявлення українських терміналів супутникового зв’язку Starlink. Про те, чому не слід їх боятися, розповів український військовий та експерт із радіоз...