У Києві прогримів потужний вибух, зруйновані п'ять гаражів, є жертви (фото)

При розбиранні будівельних конструкцій виявлено тіло чоловіка. Обставини з'ясовуються.

У Києві прогримів потужний вибух, зруйновані п'ять гаражів, є жертви. Фото: ГСЧС.

У Києві в Подільському районі під час пожежі в гаражах стався потужний вибух, повідомляє прес-служба Головного управління ГСЧС в Києві. Про це пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"26 квітня, о 03 год. 25 хв. в Подільському районі міста Києва за адресою провулок Квітневий, в одному з гаражних кооперативів виникла пожежа. Під час пожежі в одному з гаражів стався вибух (попередньо кисневого або газового балона). В результаті вибуху зруйновано 5 гаражів. При розбиранні будівельних конструкцій виявлено тіло чоловічої статі ", - наголошується в повідомленні.

"У 04 ч. 03 хв. пожежникам вдалося локалізувати пожежу, а о 06 год. 03 хв. пожежу було ліквідовано. На місці події працювали 5 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 25 осіб особового складу від Головного управління. Також були залучені автокран "Київпастранс", 2 вантажних автомобіля та 1 трактор ДЕУ Подільського району ", - додали в ГСЧС.

"Обставини події будуть відомі після проведення слідства. Зараз роботи по ліквідації наслідків події тривають", - повідомляють рятувальники.

Також прес-служба ГСЧС опублікувала відео з місця події, зазначимо, що пожежа з вибухом відбулися в провулку Квітковому в гаражному кооперативі "Барвінок".

Новий поворот: Згадки про арештованого заступника міністра Шойгу видалили із сайту Міноборони РФ

середа, 1 травень 2024, 5:00

Сторінка з біографією заарештованого у справі про хабар заступника міністра оборони Тимура Іванова зникла з сайту Міноборони РФ. Про це пишуть росЗМІ, передають Патріоти України. Раніше на сторінці була розміщена біографія Іванова, вказувалося, якими о...

Нечисті на руку ділки порушили навіть міжнародні конвенції: Суд повернув громаді найбільше в Україні штучне озеро, що входить до Смарагдової мережі нашої держави

середа, 1 травень 2024, 4:15

Господарський суд Одеської області задовольнив позов Одеської обласної прокуратури про повернення державі найбільшого штучного озера в Україні – озера Сасик (Кундук) площею 20 тис га, розташованого на території Білгород-Дністровського та Ізмаїльського ...