У Києві розшукується грабіжник, який зіштовхнув зі сходів вагітну жінку, - ЗМІ (фото)

Постраждала наразі знаходиться у важкому стані в лікарні

Цей чоловік сильно травмував вагітну жінку та втік. Фото: "Фейсбук"

У столиці співробітник фірми пограбував офіс, в якому працював. При цьому, втікаючи з місця події, він травмував вагітну жінку, повідомляє спільнота в Facebook "Київ оперативний". Про це інформують Патріоти України.

"Чоловік на фото пограбував офіс, в якому він же і працював. Виніс всю техніку, гроші і навіть особисті речі співробітників. Спускався по сходах з награбованим, його намагалася зупинити вагітна на сьомому місяці співробітниця, яку він зіштовхнув зі сходів. Дівчинка у важкому стані в лікарні", - йдеться в повідомленні.

Справжнє ім'я чоловіка невідомо: як виявилося, він влаштувався на роботу за недійсними документами. Зараз грабіжника розшукують. "Всім, кому відома особистість зображеного на фото чоловіка - прохання звертатися за номерами 0938805001 та 0672828475", - йдеться у дописі.

"Це висновок лікарів": Віталій Капранов назвав причину раптової смерті свого 56-річного брата-близнюка

четвер, 18 квітень 2024, 15:27

Український письменник та публіцист Віталій Капранов назвав причину смерті свого 56-річного брата-близнюка Дмитра, який пішов з життя 16 квітня, передають Патріоти України. Раптова смерть Дмитра Капранова стала справжнім шоком для українського суспільс...

Де і ким працюють українські біженці у Латвії: Оприлюднено офіційні дані

четвер, 18 квітень 2024, 14:58

З початку цього року в Латвії як працівники офіційно було зареєстровано 8700 громадян України. Про це із посиланням на Центральне статистичне управління країни пише Baltijas Balss, передають Патріоти України. Найчастіше громадяни України працюють у про...