У Києві сьогодні прощатимуться із Козаком - Леонідом Проводенко

Герою було 53 роки.

Вічна пам'ять Тобі, Герою! Фото: "Фейсбук"

Прощання з Козаком відбудеться 2 січня, в понеділок, об 11:00, неподалік від горішнього виходу з метро «Хрещатик» на Інститутській, поряд із пам'ятним знаком Героям Небесної сотні. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Главком".

Нагадаємо, під час бою біля Авдіївки загинув старший сержант, командир відділення розвідвзводу Леонід Михайлович Проводенко із позивним Козак. Бойовики викрали тіло бійця, почавши шалену стрілянину, щоб поглумитися над ним. Бойові товариші розповіли, ким був Козак.

Проводенку було 53 роки. До війни він жив у селищі Михайлівка, що в Луганській області. Чоловік працював громадянським інспектором з охорони природи. Одружений, мав двох синів. Коли почалася окупація на Донбасі, вивіз сім'ю до Києва, а сам 6 серпня 2014 року пішов добровольцем на фронт. Служив у 12-му батальйоні, а також наслідував козацькі звичаї. Мріяв звільнити рідне село і повернутися до батьківської хати, до улюбленої роботи.

У РФ студентів відраховують за відмову проходити навчальну практику на військових підприємствах

середа, 8 травень 2024, 18:55

У Росії студентів Балтійського державного технічного університету "Военмех" спрямовують на військові підприємства у межах навчальної практики, а в разі відмови студента проходити її - відраховують з вишу Про це повідомляє Центр національного спротиву. ...

Попит падає: Європейці відмовляються від споживання м'яса - дані дослідження

середа, 8 травень 2024, 18:54

Споживання м'яса поступово, але вірно падає у Європі. У 2023 році в країнах ЄС на душу населення припало в середньому 64,2 кг м'яса. Але між окремими державами-членами ЄС є великі відмінності. Про це пише ISN з посиланням на дані Agrarmarkt Information...