У Києві судитимуть керівника комунального підприємства, що вкрав у держави 300 тисяч гривень

Вказаний посадовець, діючи в інтересах третіх осіб, закупив для потреб підприємства паливно-мастильні матеріали за безпідставно завищеними цінами.

Гроші. Фото: "Галка"

Київською місцевою прокуратурою № 1 направлено до суду обвинувальний акт відносно керівника комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційного управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них «Магістраль» за підозрою у розтраті бюджетних коштів. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-центр відомства.

Вказаний посадовець, діючи в інтересах третіх осіб, закупив для потреб підприємства паливно-мастильні матеріали за безпідставно завищеними цінами, ніж були визначені укладеним договором.
Вказаними діями державному бюджету завдано збитки у розмірі понад 300 тис. гривень.

Наразі обвинувальний акт за ч. 4 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, вчинені у великих розмірах) КК України направлено до Голосіївського районного суду для розгляду по суті. Посадовцю загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 8 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку (фото)

субота, 20 квітень 2024, 16:19

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку в Голосіївському районі. Про це повідомила патрульна поліція Києва та оприлюднила відповідні фото, передають Патріоти України. "У Голосіївському районі інспектори отримали повідомлення п...

Катерина Кухар відреагувала на критику військового Олександра Терена і зізналася, чи танцює під Чайковського

субота, 20 квітень 2024, 15:52

Прима-балерина і керівниця хореографічного коледжу Катерина Кухар прокоментувала висловлювання військового Олександра Терена про те, що вона і танцюрист Олександр Стоянов «заробляють на балетних постановках російських композиторів», передають Патріоти ...