У Києві відкрилася виставка привезених із зони АТО українських прапорів (фото, відео)

В музеї війни на Печерську влаштували виставку прапорів з передової, які дуже багато значать для наших воїнів

Виставка прапорів із зони АТО. Фото: "112 Україна"

В Національному музеї історії України у Другій світовій війні відкрили виставку прапорів, які були привезені із зони АТО. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на 112.ua.

"Здесь 12 сине-желтых флагов. Они иссечены пулями. На многих военнослужащие оставили надписи. Есть знамя, которое защитники устанавливали на здании старого терминала донецкого аэропорта, когда там шли ожесточенные бои. Еще три государственных флага добавили к коллекции музея украинские военные", - пише видання.

Серед інших є прапор, який наші військові встановили на будівлі старого терміналу донецького аеропорту.

Євген Межевикін зауважив, що синьо-жовтий прапор має велике значення для захисників України. "Сам флаг очень много для нас всех, кто защищает Украину, очень много значит после тех дней, месяцев, проведенных на войне. Он сроднился. Как сама Украина, так и флаг значит очень много для каждого из нас", - сказав воїн.



Ситуація змінилась: В Україні обвалилися ціни на овоч, який купують усі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:59

В Україні подешевшала картопля. Знову українські виробники картоплі змушені знижувати ціни на свою продукцію, передають Патріоти України з посиланням на East Fruit. За словами ключових гравців ринку, на цьому тижні пропозиція картоплі лишалася високою...

Загроза для врожаю? Синоптикиня розповіла, де в Україні очікувати заморозків у вихідні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:52

На вихідних, 20 та 21 квітня, у більшості регіонів України очікуються нічні заморозки. Проте вдень температура повітря може піднятися до +18 °C. Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. Зазначається, що у більшості об...