У Києві з вікна викинувся журналіст

Поряд з версією самогубства поліцейські розглядають і інші версії, оскільки передсмертної записки не було знайдено.

Одеський телеоператор наклав на себе руки в столиці. Фото: ГУНП.

У Києві 11 травня оператор телеканалу "Київ" вистрибнув з вікна будинку, розташованого за адресою вулиця Солом'янська, 4/2. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Відомо, що чоловік родом з Одеси, йому 31 рік і звали його Артем. В результаті отриманих травм оператор загинув.

Ніхто не може зрозуміти, чому сталася ця трагедія. На телеканалі шоковані тим, що відбулося. Артем вважався дуже хорошим студійним оператором. Він працював на каналі вже два роки.

У прес-службі ГУ НП України в місті Києві прокоментували ситуацію: «На даний момент ми встановили особу загиблого чоловіка. Це 31-річний оператор одного з київських телеканалів. На роботі підтвердили його особу. Зараз ми встановлюємо всі версії того, що сталося. Тіло відправлено на експертизу, яка встановить, чи було це самогубство», - розповіли в поліції.

Крім того, в прес-службі уточнили, що передсмертної записки на місці загибелі чоловіка не виявлено. Відкрито кримінальне провадження.

"Хлопців міняти ніким!”: Боєць "Азову", який служить попри втрачену кінцівку, розповів про критичну ситуацію у війську

неділя, 28 квітень 2024, 13:43

Зараз охочих йти до Збройних Сил України, ставати на захист зовсім немає. Люди, що тільки не вигадують: то тут Тису перепливають, топляться в тій. Про це боєць 12-ї бригади НГУ “Азов” на позивний “Ніко” розповів в ексклюзивному інтерв’ю для TSN.UA. Він...

Ілон Маск здійснив неоголошений візит до Китаю

неділя, 28 квітень 2024, 13:14

Генеральний директор Tesla Inc Ілон Маск здійснив неоголошену поїздку до Китаю для перемовин щодо розгортання свого програмного забезпечення для безпілотного керування автомобілями. Про це повідомляє Bloomberg, передають Патріоти України. За даними дже...