У Києві загорівся тролейбус з пасажирами (фото)

Під час руху маршрутного тролейбуса сталося коротке замикання проводів з послідуючим горінням

Пожежа в тролейбусі. Фото: ДНС

На проспекті Лобановського в Києві ввечері 23 листопада, загорівся тролейбус. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ДержНС, опублікованому в Facebook, передають Патріоти України.

За даними відомства, 23 листопада о 19:31 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про пожежу, яка виникла на проїжджій частині дороги по пр. Лобановського, 114 (кол. Червонозоряному. - Ред.). На місце події негайно прибули рятувальники 8-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Пожежники встановили, що вогонь зайнявся в маршрутному тролейбусі "Богдан". Вже через 20 хвилин рятувальники ліквідували загоряння.

В результаті пожежі знищено та пошкоджено компресор, акумулятори, електропроводи компресора і лакофарбове покриття. "З'ясовуючи обставини, рятувальники встановили, що під час руху маршрутного тролейбуса сталося коротке замикання проводів з послідуючим горінням. На момент виникнення пожежі в громадському транспорті знаходилися пасажири. На щастя, ніхто не постраждав, всі своєчасно покинули салон тролейбуса", - сказано в повідомленні.

Зірка Титаніка і Володаря перснів: Помер відомий британський актор

неділя, 5 травень 2024, 20:15

Британський актор Бернард Гілл, який зіграв капітана Едварда Сміта в оскароносному фільмі Титанік, помер 5 травня рано вранці. Сумну новину повідомив агент Гілла, передають Патріоти України. Бернарду Гіллу було 79 років. Причина смерті поки що не назив...

Це порнософт чи реклама колготок?: Кандидатку від Польщі на вибори до Європарламенту розкритикували за фото

неділя, 5 травень 2024, 19:51

Речницю польської партії "Конфедерація" Еву Зайончковську-Гернік, яка балотується на вибори до Європейського парламенту, розкритикували за агітаційне фото. Про це повідомляє Polskie Radio, передають Патріоти України. Один із лідерів "Конфедерації" Слав...