У Києві затримали чоловіка, який напав із ножем на головного редактора телеканалу (фото, відео)

Нападник - уродженець Запорізької області, 1977 року народження

Фото: ГУ НП у м.Києві

У Києві затримали чоловіка, який напав із ножем на головного редактора одного з телеканалів. У скоєнні злочину підозрюють уродженця Запоріжжя. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва, передають Патріоти України.

Невідомий під погрозою ножа відібрав у 39-річного чоловіка мобільний телефон. Інцидент стався опівночі біля будинку на вулиці Білоруській у Шевченківському районі столиці. Після скоєного злочину потерпілий повідомив про подію поліцейським.

Слідчі опитали чоловіка, встановили обставини та прикмети зловмисника, а незабаром підозрюваного було затримано. Виявилося, що нападник - уродженець Запорізької області, 1977 року народження. Зараз із затриманим проводяться першочергові слідчі дії, встановлюється мета його перебування у столиці, а також причетність до скоєння аналогічних злочинів. За вчинений розбій йому загрожує до семи років позбавлення волі.

На вулицях стане суттєво темніше: У Києві починають економити світло через дефіцит електрики у мережі

четвер, 9 травень 2024, 18:50

У Києві через дефіцит в енергосистемі зменшать яскравість усіх ліхтарів у місті, що дозволить досягти загальної економії не менше 20%. Про це 9 травня повідомляє пресслужба КМДА. . Уточнюється, що повністю виключати усі ліхтарі ніхто не буде. Завдяки ...

Вражаюче відкриття! Астрономи виявили рекордну за розмірами планету, в понад чотири рази більшу за Землю

четвер, 9 травень 2024, 17:56

Астрономи виявили нову планету, яка має щонайменше пару рекордів. Хоча вчені ще багато чого не знають про цей не такий вже й далекий за космічними мірками світ, відомо, що планета перебуває в зоні населеності своєї зірки, а значить, там може бути вода ...