У Києві затримали викрадачів елітних авто, один із злочинців - екс-співробітник "Кобри"

Злочинці встигли викрасти в столиці автомобілі: BMW X-5, BMW X-6, Lexus, Honda і Acura.

У Києві затримали викрадачів елітних авто, один із злочинців - екс-співробітник "Кобри". Фото: Обозреватель.

Працівники відділу по розкриттю незаконних заволодінь транспортними засобами головного управління Національної поліції України в Києві затримали двох зловмисників, які спеціалізувалися на викраденні елітних автомобілів. Злочинці обвинувачуються у викраденні п'яти транспортних засобів на загальну суму близько $ 300 тис. Про це повідомляють Патріоти України посиланням на Нескучные новости.

Джерела в правоохоронних органах розповіли, що викрадачі були затримані у вівторок вночі, 23 лютого, відразу ж після скоєння угону. Як встановили співробітники головного управління Національної поліції в Києві, злочинці встигли викрасти в столиці автомобілі: BMW X-5, BMW X-6, Lexus, Honda і Acura.

При затриманні у злочинців було вилучено інструменти, призначені для злому сигналізацій і замків автомобілів, засоби зв'язку та інструкції до сигналізацій. Частина автомобілів зловмисники переховували в зйомних гаражах.

Як повідомляється в ЗМІ, один з викрадачів є колишнім співробітником підрозділу "Кобра" - батальйону патрульної служби особливого призначення, що функціонував при Державтоінспекції МВС України. Нагадаємо, в Києві за 21 лютого викрали три дорогих позашляховика.

"Ми пишаємося, це щось виняткове": Перші у світі дев'ять близнюків, що вижили, святкують триріччя

неділя, 5 травень 2024, 7:59

Перші у світі дев'ять близнюків, що вижили, святкують 4 травня свій третій день народження. Вони насолоджуються цією подією вдома в Малі з батьками та шестирічною сестрою Судою. Про це пише Книга рекордів Гіннеса. Усі дев'ятеро дітей здорові та досягаю...

Нові правила: Хворих на діабет і ВІЛ можуть визнати придатними до служби й мобілізувати, - Міноборони

неділя, 5 травень 2024, 7:48

Придатними до служби в армії можуть визнавати навіть тих, хто страждає на серйозні захворювання, але зберігає достатню функціональність. Це стосується, зокрема людей із діабетом та ВІЛ, розповіла в ефірі телемарафону директорка департаменту охорони здо...