У Києві зібрали тисячу людей на акцію проти проплачених мітингів. Обіцяли по 130-150 грн. (фото)

Велике лицемірство політиків покоїться на маленькому лицемірстві таких людей.

Пенсіонери за гроші мітингували проти проплачених мітингів. Фото: соцмережі.

17 лютого в Києві провели акцію проти проплачених мітингів, пообіцявши її учасникам гроші. Про це повідомив експерт із міжнародної та внутрішньої політики Українського інституту майбутнього Юрій Романенко у Facebook, передають Патріоти України.

"У Києві зібрали тисячу осіб проти проплачених мітингів. Обіцяли по 130–150 грн за дві години. Стояли з 10.00 на Контрактовій [площі] до 12.00, а потім дізналися, що їх кинули. Напевно, це правильно. Бо велике лицемірство політиків покоїться на маленькому лицемірстві таких людей, які потім вибирають лицемірних політиків. Дістаємо замкнене коло", – зазначив він.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...