У Києві знайшли закривавлений труп співробітника Адміністрації президента (фото)

Близько 7-ї години ранку труп знайшли перехожі, які викликали поліцейських і швидку допомогу.

У Києві знайшли труп чоловіка. Фото: Еспресо ТБ.

14 березня в Шевченківському районі Києва було виявлено труп чоловіка. Закривавлене тіло лежало на вулиці Багговутівській, прямо біля воріт церкви, передають Патріоти України.
Повідомляється, що близько 7-ї години ранку труп знайшли перехожі, які викликали поліцейських і швидку допомогу. Лікарі констатували смерть чоловіка. За словами медиків, у нього розбита голова, а руки повністю почервоніли від крові. Чоловік впав біля паркану будівництва, під сухостоєм, прямо навпроти входу до церкви.
За інформацією ресурсу «Вартові еспресо», загиблий був 1973 року народження та звали його Бухтатій Олександр. За даними джерела видання, він був співробітником Адміністрації президента - головний консультант Головного департаменту інформаційної політики АПУ. На місці працюють патрульні і слідчо-оперативна група, які з'ясовують обставини трагедії.


Джерело: Еспресо.ТV

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...