У київському метро затримано військового, який перевозив у сумці величезний арсенал боєприпасів (фото)

За словами чоловіка, усі предмети він знайшов у рову біля полігону в місті Гончарівськ та віз додому для використання в особистих цілях.

Арсенал вилучено та направлено на експертизу. Фото: ГУ НП Києва

Близько півночі у вестибюлі станції метро "Житомирська" затримали 29-річного чоловіка, який перевозив у сумці велику кількість набоїв. Про це повідомляє сайт Головного управління Нацполіції Києва, передають Патріоти України.

Правоохоронці виявили у чоловіка 600 патронів калібру 7,62 мм, 54 тротилові шашки, 100 запалів до тротилових шашок та гранату РГД. За попередньою інформацією, уродженець Житомирської області проходить службу в одній із військових частин.

За його словами, усі предмети він знайшов у рову біля полігону в місті Гончарівськ та віз додому для використання в особистих цілях. Розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 410 (Привласнення військовослужбовцем зброї, бойових припасів) Кримінального кодексу України.

Чоловіка затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вилучений арсенал направили на експертне дослідження.


Чи може навчальний заклад вимагати від абітурієнта оновити дані в ТЦК - пояснення

понеділок, 13 травень 2024, 23:50

В Україні під час воєнного стану навчальний заклад може не вимагати від абітурієнтів саме оновлення даних у ТЦК і СП. Але він вправі зробити обов’язковим пред’явлення для вступу на навчання саме актуальної інформації, що фактично змушує кандидатів у ст...

Педагогиню хочуть покарати за булінг: На Волині вчителька висипала пачку снеків на голову учениці

понеділок, 13 травень 2024, 22:42

На Волині у селищі Іваничі Володимирського району 13 травня в ліцеї №1 під час уроку вчителька висипала пачку снеків на голову учениці. Про це повідомило видання "Буг", передають Патріоти України. Як розповіли у поліції, батьки дівчинки не звертались д...