У "ЛНР" бояться, що українці "хочуть їх заразити чумою"

Насправді заражена продукція надійшла до псевдореспубліки з Росії.

Свиня. Фото: "Фейсбук"

Сьогодні, 3 лютого, т. зв. «начальник Держслужби ветеринарної медицини» самопроголошеної «ЛНР» Наталія Грабко звинуватила українську владу в збуті на територію псевдореспубліки продукції, зараженої африканською чумою свиней (АЧС). Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на informator.media.

«Є підстави припускати, що у зв'язку з масовим забоєм тварин, штучно заниженими цінами, влада України сприяє збуту неякісної та небезпечної продукції на територію республіки», — видала Грабко. За її словами, у разі потрапляння на територію «республіки» збудників африканської чуми свиней, «це загрожує колосальним економічним збитком для сільського господарства» псевдореспубліки.

Грабко повідомила, що в Україні з початку року зафіксовано вже 20 випадків захворювання на АЧС. І нагадала, що у зв'язку з цим протиепізоотична комісія при "Раді міністрів ЛНР" заборонила ввезення з України на територію псевдореспубліки продукції тваринного походження та сільськогосподарських тварин.

Російський боксер зізнався, чи спілкується з Василем Ломаченком

четвер, 2 травень 2024, 20:55

Російський колишній чемпіон світу Сергій Ковальов розповів, коли востаннє контактував з Василем Ломаченком. За словами росіянина, він заходив у роздягальну до українця перед його поєдинком проти Девіна Хейні, щоб підтримати його. Після цього у них не б...

Військовозобов’язаний відмовився від повістки, бо... злякався ТЦК

четвер, 2 травень 2024, 20:39

Великобагачанський районний суд Полтавської області призначив рік тюрми 42-річному військовозобов’язаному за те, що той ухилився від призову на військову службу під час мобілізації. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на дані судового реє...