У "ЛНР" ребрендинг - бойовики маскуються за відомими брендами

Торгові точки відкривають у приміщеннях захоплених магазинів, а із назвами - не заморочуються.

Фото: http://www.dialog.ua/

Нещодавно терористи захопили магазини відомої торгової марки Watsons, які з червня 2014 року після окупації міста припинили свою роботу в "ЛНР", повідомляють Патріоти України з посиланням на Діалог.

Варто зазначити, що площі торгової мережі залишалися недоторканими майже два роки.

Однак сепаратисти вирішили і на цьому "зрубати" по швидкому грошей, і спочатку відкрили один з магазинів прямо в центрі Луганська по вулиці Радянській. Мудрувати з новою назвою не стали, фантазії бойовиків вистачило тільки на те, щоб заклеїти першу букву в назві магазину, перетворивши Watsons в Atsons.

Така назва не зовсім привернула покупця, і вже в східних кварталах назву торгової марки вирішили не змінювати, а всі наступні магазини в місті відкриваються тепер під назвою Watsons plus.

Фото: http://www.dialog.ua/

"Жалюгідна подоба до Watsons. В піратській республіці - піратські закони", - коментують свавілля терористів місцеві жителі.



Мобілізація в Україні: Чи буде кримінальна відповідальність за непроходження ВЛК

субота, 4 травень 2024, 11:30

У Верховній Раді триває робота над законопроєктом № 10379, що передбачає збільшення штрафів за порушення правил військового обліку, передають Патріоти України. Профільний Комітет провів позачергове засідання, опрацював і затвердив таблицю до другого ...

"ПриватБанк" блокує картки: Названо причину, через яку обмежать рахунок будь-кого

субота, 4 травень 2024, 10:28

Клієнтка ПриватБанку поскаржилась на блокування свого рахунку в банку. За її словами, блокування відбувалось після того, як людина, яка робила їй переказ, поскаржилась на шахрайські дії, передають Патріоти України. Про це клієнтка банку написала в спе...