У Лощинівку для захисту селян від можливого нападу підтягнувся "Азов"

29 серпня в Лощинівку приїхали лідери циганських кримінальних груп, яких жителі назвали "циганськими баронами", і стали погрожувати фізичною розправою мешканцям, заявивши про свою готовність відстоювати право "чинити як їм заманеться".

Ілюстрація:http://nbnews.com.ua/

Активісти Громадянського Корпусу "Азов" прибули в село Лощинівка Ізмаїльського району (Одеська область) з метою захисту місцевих жителів від циган, які нібито погрожували їм фізичною розправою. Про це йдеться в офіційній заяві ДК "Азов", передають Патріоти України.

"На даний момент активісти допомагають місцевим жителям розвивати сили самооборони, ініціаторами якої стали чоловіки з села, на випадок виконання погроз з боку етнічної мафії", - йдеться в заяві.

За інформацією ДК "Азов", 29 серпня в село приїхали лідери циганських кримінальних угруповань, яких жителі Лощинівки назвали "циганськими баронами". Ці люди стали погрожувати фізичною розправою жителям села і заявили про свою готовність відстоювати право "чинити як їм заманеться". Також в своїх погрозах так звані "циганські барони" згадали, що цигани зараз "перегруповуються в Ізмаїлі" і "не збираються залишати населений пункт". Очевидцями загроз стали активісти Одеського відділення Громадянського Корпусу "Азов".

Як повідомлялося раніше, 29 серпня суд визначив запобіжний захід для підозрюваного в згвалтуванні і вбивстві малолітньої мешканки села Лощинівка Ізмаїльського району. Згідно з рішенням суду, 21-річний хлопець ромської національності буде два місяці перебувати під вартою - до 25 жовтня (без можливості внесення застави). Підозрюваний відправлений в СІЗО Ізмаїла.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...