У Лощинівку для захисту селян від можливого нападу підтягнувся "Азов"

29 серпня в Лощинівку приїхали лідери циганських кримінальних груп, яких жителі назвали "циганськими баронами", і стали погрожувати фізичною розправою мешканцям, заявивши про свою готовність відстоювати право "чинити як їм заманеться".

Ілюстрація:http://nbnews.com.ua/

Активісти Громадянського Корпусу "Азов" прибули в село Лощинівка Ізмаїльського району (Одеська область) з метою захисту місцевих жителів від циган, які нібито погрожували їм фізичною розправою. Про це йдеться в офіційній заяві ДК "Азов", передають Патріоти України.

"На даний момент активісти допомагають місцевим жителям розвивати сили самооборони, ініціаторами якої стали чоловіки з села, на випадок виконання погроз з боку етнічної мафії", - йдеться в заяві.

За інформацією ДК "Азов", 29 серпня в село приїхали лідери циганських кримінальних угруповань, яких жителі Лощинівки назвали "циганськими баронами". Ці люди стали погрожувати фізичною розправою жителям села і заявили про свою готовність відстоювати право "чинити як їм заманеться". Також в своїх погрозах так звані "циганські барони" згадали, що цигани зараз "перегруповуються в Ізмаїлі" і "не збираються залишати населений пункт". Очевидцями загроз стали активісти Одеського відділення Громадянського Корпусу "Азов".

Як повідомлялося раніше, 29 серпня суд визначив запобіжний захід для підозрюваного в згвалтуванні і вбивстві малолітньої мешканки села Лощинівка Ізмаїльського району. Згідно з рішенням суду, 21-річний хлопець ромської національності буде два місяці перебувати під вартою - до 25 жовтня (без можливості внесення застави). Підозрюваний відправлений в СІЗО Ізмаїла.

Карма? В окупованому Криму вантажівка загарбників роздавила авто колишнього "топчиновника", він загинув

вівторок, 19 березень 2024, 10:25

У ДТП з російськими військовими загинув колишній голова Кримавтодору Дмитро Кривенко, . Як повідомляють російські ЗМІ та кримські пабліки, Кривенко загинув сьогодні, 18 березня, на одній із кримських трас. Авто колишнього чиновника лоб в лоб зіткнулося...

"Пляжі Ірану і КНДР чекають вас": Соловйов запропонував достойну "альтернативу" росіянам амість Європи

вівторок, 19 березень 2024, 10:22

Російські пропагандисти на шоу рупора Кремля Володимира Соловйова поскаржилися на те, як "важко" жити без відпочинку в Парижі та на Лазурному березі. Соловйов своєю чергою запропонував альтернативу – "курорти" Ірану та Північної Кореї, передають Патріо...