У Луцьку водій висадив з маршрутки пасажирку, яка обізвала бійців АТО вбивцями

Пасажирам свій вчинок водій пояснив тим, що у нього на Донбасі загинув син, після чого в дружини не витримало серце.

Ілюстрація:соцмережі

У Луцьку водій маршрутки висадив пасажирку, яка почала говорити, що українські військові на Донбасі просто вбивають людей. Про це розповіла Людмила Оніщенко на сторінці групи "Країни іншої не треба" у Facebook, зазначають Патріоти України.

До маршрутки зайшов хлопчина у старому камуфляжі з величезною дорожньою сумкою. Обличчя втомлене, але щасливе. Видно, що їде додому," – зазначила Людмила.

Парубок дав водієві 3 гривні за проїзд, проте той їх не взяв. Тоді жінка років 65, почала бурмотіти: "Ніяк не дадуть Донбасу жити. Чого туди лізуть. Людей убивають."

У той момент маршрутка зупинилась, а водій зайшов до салону, взяв незадоволену пасажирку під руку, віддав 3 гривні й ввічливо спровадив її на вулицю.

"Повернувся до пасажирів і, ніби виправдовуючись, сказав: У мене син загинув на Донбасі, а в дружини серце не витримало," – пише очевидиця.

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...