У Львівській міськраді виділили більше півмільйона грн на придбання iPad mini для Садового і депутатів

Гаджети будуть видаватися депутатам після 20 грудня, і їх можна буде брати з собою додому, а не лише користуватися ними у приміщенні ЛМР.​

Ілюстрація:Наші гроші. Львів

Міська рада Львова схвалила закупівлю 65 iPad mini з retina-дисплеєм і чохлами для мера і депутатів. Про це пише Zaxid.net з посиланням на портал держзакупівель ProZorro, зазначають Патріоти України.

На придбання планшетів було виділено 565 тисяч гривень. Їх закуплять у ТзОВ "Техніка для бізнесу".Повідомляється, що гаджети будуть видаватися депутатам після 20 грудня.

Директор ЛКП "Міський центр інформаційних технологій" Андрій Вишневський розповів, що депутати зможуть брати планшети з собою додому, а не лише користуватися ними у приміщенні ЛМР.

"Основна ідея купівлі цих планшетів полягала у тому, аби надати можливість працювати з усіма документами і матеріалами міськради без присутності в самому приміщенні ЛМР. Але сам регламент їх використання ще визначить управління "Секретаріат ради"", – додав Андрій Вишневський.

"Підтримкою і налаштуванням планшетів займатиметься наше комунальне підприємство. Ми заблокуємо можливість депутатам самим встановлювати програми на планшети. Тому що, якщо кожен із 65 користувачів зможе сам встановлювати все, що йому заманеться, то буде дуже важко підтримувати ці планшети", – пояснив директор ЛКП "Міський центр інформаційних технологій".

За словами Андрія Вишневського, на планшети встановлять спеціальний додаток, який надаватиме депутатам доступ до системи електронного документообігу міськради, зокрема дозволятиме депутатам ставити електронний підпис на документах.

Житель Тернополя намагався відправити за кордон посилки з унікальними древніми скам'янілостями, але втрутилася митниця (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 22:44

Тернополянин спакував три посилки із десятьма древніми каменями із відбитками істот, що належать до унікальних палеонтологічних зразків. Про це йдеться у повідомленні Київської митниці, передають Патріоти України. Цінні артефакти мали прямувати до США,...

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...