​Як вибрати планшет для дитини

Сучасна дитина дуже рано опановує гаджети. Мінімізувати шкідливий вплив на здоров'я малечі допоможе батьківський контроль та підбір якісного та безпечного девайса. Для перегляду мультиків, розвивальних ігор, навчання, пошуку інформації в інтернеті стане у пригоді планшет Apple або девайс іншої фірми-розробника. Розглянемо головні вимоги, яким має відповідати гаджет для дітей.

Який планшет придбати для дошкільнят

Батькам, які бажають придбати корисний гаджет для розвитку малечі віком 3–5 років, варто вибрати пристрої з такими параметрами:

  • мінімум 2 ядра;
  • обсяг оперативної пам'яті від 1 ГБ;
  • тактова частота процесора від 1 ГГц;
  • ємність акумулятора — від 2500 мАг;
  • чистий, якісний звук;
  • графічний прискорювач мінімум Mali-400.

Вибирайте гаджет з екраном не менше 7 дюймів і роздільною здатністю 1024*600 пікселів. Для дисплея більшого розміру необхідний параметр 1280*800 пікселів. Планшет дошкільника повинен бути оснащений міцним корпусом. Всі частини девайса мають щільно прилягати одно до одної, а кнопки – натискатися без зусиль. Подбайте про чохол, який захистить гаджет від ударів, подряпин, пилу та пошкоджень.

Планшет для школяра: основні параметри

Корисний гаджет для навчання вирізняється продуктивністю та функціональністю. Вибирайте планшет на чипі Snapdragon, що забезпечує швидкість завантаження файлів, передачі даних. Зверніть увагу на частоту процесора — 1,8-3 ГГц. Для виконання більшості завдань підійде 6-ядерний процесор із частотою 2,2 ГГц. Рекомендований обсяг оперативної пам'яті — 4–6 ГБ. Мінімальний об'єм внутрішньої – 64 ГБ. Наявність слота для карти пам'яті дозволить зберігати навчальні матеріали, підручники в цифровому форматі.

Зверніть увагу на дисплей — діагональ екрана повинна становити 8–12 дюймів, а роздільна здатність — 1280*800 пікселів. Такий гаджет зручний для перегляду інформації в інтернеті, відео, фото, роботи з файлами. Оптимальний варіант — дисплей на IPS-матриці, яка менш яскрава за OLED, але комфортна для перегляду. Прослідкуйте, чи наявний режим захисту очей, що усуває шкідливе синє світіння. Потурбуйтеся про корисні опції, необхідні для комфортного навчання:

  1. Вбудований слот для SIM-карти дозволяє користуватися планшетом як телефоном і виходити в інтернет у будь-якому місці за відсутності смартфона.
  2. USB-порти, зручні для підключення флешки, USB-накопичувачів.
  3. Можливість користуватися стилусом. Ним зручно малювати чи робити записи на екрані гаджета. Стилус зазвичай продається окремо.

Для комфортного відеоспілкування з викладачем необхідна якісна камера. Найкращий варіант — планшет із камерою 8 мегапікселів і більше. Вибирайте гаджет із ємним акумулятором 5000–6000 мАг, який забезпечить автономну роботу до 15 годин.

Як замаринувати скумбрію в домашніх умовах - шикарний результат гарантовано

п’ятниця, 3 травень 2024, 18:12

Якщо раніше ви ніколи не маринували рибу, прийшов часце виправити. Рецепт дуже простий та легкий. Ніяких довгих варінь маринадів та очікувань, передають Патріоти України. А рибка виходить така смачна, що ви раз за разом будете хотіти її робити та їсти....

Чому хворі зуби мають негативний вплив на загальний стан дитячого організму?

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:27

Стан ротової порожнини безпосередньо впливає на організм людини, при чому в багатьох аспектах відразу. Якщо ми говоримо про дитину, слідкувати за здоров'ям зубів потрібно обов'язково, і робити це треба дуже ретельно. . Слід розуміти, що молочні зубки ...