У Львові безсоромно продають дитячі машинки з російським триколором (фотофакт)

Прапор РФ та напис "Вооруженные силы" на російських машинках у дитячому супермаркеті обурив львів'ян

В магазині "Антошка" у Львові. Фото: "Фейсбук"

У Львові на площі Міцкевича в дитячому супермаркеті "Антошка" продають машинки з російським прапором та написом "Вооруженные силы". Про це написав у "Фейсбуці" Ростислав Антимис, повідомляють Патріоти України.

"Нещодавно зробив зауваження менеджерам "Антошки", що не гоже маленьким українцям продавати модельки машинок з московитськими прапорами і при мені цей товар прибрали з полиць. Сьогодні заходжу і що я бачу? Така сама машинка. Але тут вона ні з того ні з сього різко чомусь падає на землю і бенадійно ламається. Акуратно зібрав, віддав менеджеру торгового залу і розказав про це містичне явище. Працівник мовчки взяв залишки ворожої іграшки і кудись пішов. Отаке буває. Завтра ще гляну, чи немає таких машинок в іншому магазині "Антошка", - написав Ростислав.

"Шо взагалі за назва така "Антошка"? Воно шо під декомунізацію не підпадає?", "Антошку під дошку!", "Дык это техника предполагаемого врага ) пусть продают )", "Яке прикре самогубство (с)", "Ее надо не продавать, а выдавать бесплатно для изучения матчасти предполагаемого противника", - коментують користувачі мережі допис Ростислава.

Пенсії в Україні перерахують заднім числом за лічені тижні: Ось кому збільшать одразу за місяці

п’ятниця, 10 травень 2024, 18:37

В Україні з 1 червня перерахують пенсії тим, хто продовжив працювати на заслуженому відпочинку та виконав кілька умов. Розмір прибавки залежатиме від зарплати та стажу. Про це йдеться в матеріалі OBOZ.UA. В Україні з 10,4 млн пенсіонерів працювати прод...

На вихідні в Україні буде тепло та комфортно: Синоптики уточнили прогноз погоди на 11-12 травня

п’ятниця, 10 травень 2024, 18:20

У найближчі вихідні в кількох областях України пройдуть незначні дощі, в деяких регіонах слід чекати заморозків на поверхні ґрунту, а в день на всій території країни буде помірно тепло, повідомляє Укргідрометцентр. . У суботу, 11 травня, на Чернігівщи...