У Малій Азії британські археологи знайшли вражаючі артефакти катастрофи часів Атлантиди (фотофакти)

У храмі Гебеклі-Тепе в Туреччині знайдено кам'яні стовпи з древніми малюнками.

Артефакти повідомляють про глобальну катастрофу. Фото: glavnoe.ua.

Археологи з Единбурзького університету виявили під час розкопок в південно-східній частині Туреччини артефакти, вік яких становить близько 12 тисяч років, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Зокрема мова йде про кам'яні стовпи з древніми малюнками, що збереглися в храмі Гебеклі-Тепе.

Як пояснюють вчені, цінність знахідок полягає в тому, що вони відносяться до періоду початку Льодовикового періоду. У той час на Землі різко опускалася температура, відбувалися катастрофічні події. Знайдені артефакти, швидше за все, є посланням для нащадків, що пояснює суть того, що відбувалося.Малюнки на виявлених стовпах відображають події, що відбувалися в той драматичний час, уточнюють вчені. У них також можна знайти натяк на причину різкого похолодання на Землі.

Наприклад, в одному з сюжетів зображено падіння на Землю астероїда. Ця подія дійсно сталася в 10 899 році до н.е., і багато сучасних вчених вважають її причиною початку Льодовикового періоду. За часом все збігається, відзначають археологи.

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...