У Мелітополі через трагічну випадковість загинув боєць ЗСУ

​Чоловік отримав травму, несумісну з життям. Медикам врятувати його не вдалося.

Ілюстрація:politeka.net

Помер боєць 20-ї окремої механізованої бригади Олег Попов. Про це повідомляють Патріоти України.

Відомо, що трагедія сталася в понеділок, 20 серпня в смт Мирне Мелітопольського району. Олег Попов впав з металевої конструкції і отримав серйозні травми голови. Медики не змогли йому допомогти, і боєць помер.

Олег Попов народився 20 лютого 1979 року у Львові. Довгий час проживав в селі Нововасилівка Приазовського району. На службу його призвали під час четвертої хвилі мобілізації. Він був стрільцем окремої механізованої бригадт в/ч В 2731.

У 2016 році мобілізувався і переїхав жити в смт Мирне Мелітопольського району до своїх родичів, де і обірвалося його життя через трагічну випадковість.

На даний момент точна дата похорону бійця АТО не відома. Родичі планують організувати прощання із загиблим 22 серпня об 11 годині на кладовищі смт Мирне, проте можливо час буде змінено.

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...

З погляду зрозуміло, що він думає про тих нелюдів: Песик дивом вижив після удару по Дергачах під Харковом (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:52

“Після сьогоднішнього російського “прильоту” по місту Дергачі дивом вижив пес Річард. Авіабомба влучила зовсім поруч. Тваринка не хотіла ні їсти, ні пити. З одного його погляду стане зрозуміло, що він думає про тих нелюдів”, – написав Василенко. В очах...