У Мелітополі прямо на вулиці невідомі активістки пропагують, що "АТО є громадянською війною" (фото)

Мешканці впевнені, що це справа рук депутатів з "Опоблоку"

Активістки у Мелітополі. Фото: "Фейсбук"

Люди народного депутата від "Опоблоку" на вулицях Мелітополя кажуть, що АТО - це громадянська війна. Про це в Facebook повідомляє мелітопольська активістка Світлана Алексєєва, передають Патріоти України.

Невідомі жінки там вийшли на вулицю збирати "побажання жінкам Донбасу". У своїх зверненнях до місцевих жителів вони стверджують, що "так зване АТО є громадянською війною".

"Прямо зараз. Мелітополь, вул. Героїв України, перед Шаховою школою. Ці милі дами збирають побажання жінкам Донбасу, по ходу справи голосячи "в громадянській війні перемоги не буває". СБУ, хто це ?? За чиї бабки ці "міротвориці" пропагують в прифронтовому місті?", - пише Алексєєва.

У коментарях люди стверджують, що це люди нардепа від "Опозиційного блоку" Євгена Балицького або ж Вадима Новинського, який "мітить" у наступні президенти, не дивлячись на своє "брудне минуле". Один з лідерів запорізької "Самооборони" Дмитро Харьков повідомив, що активістки представляють громадський рух нардепа "Оппоблока" Наталії Королевської "Жінки за мир".

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...