У Мелітополі вибухнув будинок, є загиблі

Внаслідок надзвичайної події загинуло троє молодих людей, ще двоє - у лікарні.

Фото: http://www.dialog.ua/

Аварія трапилась в житловому будинку Мелітополя увечері 26 червня близько 21:50. Всіх мешканців багатоквартирки довелось терміново евакуювати, повідомляють Патріоти України з посиланням на Діалог.

На жаль, трьох мешканців будинку врятувати не вдалось. Одна жінка наразі перебуває у лікарні з серцевим нападом, а ще один 30-річний чоловік у важкому стані.

Вибуховою хвилею були вибиті вікна в декількох під'їздах, серйозно постраждали не тільки квартира, де прогримів вибух, а й сусідні приміщення. Місцева влада вивезли на нічліг мешканців будинку в санаторій-профілакторій. У будинку припинено подачу газу, води.

Сусіди потерпілих кажуть, що молоді люди знімали квартиру. Попередня причина трагедії - вибух газу. Однак мешканці будинку категорично не згодні: очевидці стверджують, що не чули запаху газу, та й епіцентр вибуху припав на кухню.

Зараз на місці працюють спецслужби. Розслідування причин трагедії триває.

Мобілізація в Україні по-новому: Чи створять "спецназ" для пошуку ухилянтів

середа, 24 квітень 2024, 8:57

Днями в соцмережах з’явились чутки про те, що мобілізація в Україні буде посилена ще більше. У деяких Telegram-каналах було розповсюджено повідомлення про те, що начебто зараз в силових структурах обговорюється питання створення окремого великого підро...

Вбивці на трибунах: Під час футбольного матчу ворожий фанат кинув ніж у голову гравцю, що подавав кутовий (відео)

середа, 24 квітень 2024, 8:05

Під час матч 18-го туру чемпіонату Колумбії між командами Медельїн та Атлетіко Насьональ один з фанатів ледь не завдав великої шкоди гравцю гостей, передає