"У мене немає слів, не можу в це повірити": Дружина бійця АТО впізнала у пораненому бойовику рідного брата, з яким давно не спілкувалася (відео)

Брат Валентини Юрій давно виїхав на заробітки в Росію, а там через сайт записався у найманці на Донбасі, бо як винагороду йому обіцяли по 100 доларів за тиждень.

Юрій Михайленко. Фото:скрін відео

Жителі села на Чернігівщині впізнали свого земляка серед поранених бойовиків, яких зняли на відео українські військові. Про це йдеться в сюжеті ТСН, передають Патріоти України.

Юрій Михайленко розповідає на камеру, що потрапив на Донбас з території Росії, через сайт записався в найманці. Йому, мовляв, обіцяли гарну винагороду - 100 доларів за тиждень. Мешканка села Валентина впізнала на відео рідного брата, він розповідає, що родом з села Лукнове.

Валентина не приховує сліз. Уже два роки від рідного брата не отримувала ніяких звісток. Новина про те, що він воював на боці терористів, її приголомшує.

У Михайленка кульове поранення, його доставили в лікарню Волновахи, так написав під відео його автор. З'ясувати деталі того, як це сталося, поки не вдалося. Валентина розповідає, що зараз на війні за Україну воює її чоловік. У тому, що рідні в її житті люди стояли там по різні боки, не може повірити.

"Він коли раніше приїжджав, ніколи, ну ... навпаки, завжди позитив. Щоб так. У мене просто немає слів, я не можу просто в це повірити", - каже Валентина Барабаш.

У школі, в якій навчався Юрій, з гордістю показують дошку пошани. На ньому фото захисників. Дев'ять випускників школи стали на захист рідної країни. Заступник директора школи з виховної роботи переглядає відео. У хлопцеві на лікарняному ліжку ледве впізнає свого учня. Розповідає, що Юрій давно виїхав на заробітки в Росію. Не бачила його близько 15 років.

У сільраді не здивовані. Кажуть, ще два роки тому отримали повідомлення від СБУ, нібито Михайленка затримали наші бійці. Як після цього склалася його доля, де він зараз - односельці не знають.

"Брудні" методи: У Грозному масово отруїли футболістів "Сочі" перед вирішальною грою з місцевим "Ахматом"

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:50

Грозному отруїлися 14 футболістів "Сочі" перед матчем чемпіонату Росії проти місцевого "Ахмата". Сочинський клуб є прямим конкурентом чеченської команди за місце у елітному дивізіоні. Незважаючи на отруєння, постраждалих змусили вийти на гру, яка заве...

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...