"У меня никогда не было российского гражданства, я всегда был гражданином Украины", - Джигурда за свою депортацію з РФ

Адвокат дружини Джигурди Марини Анісіної Сергій Жорін подав заяву в УМВС по Красногорському району (Московська область) з проханням перевірити документи актора на можливість перебування в Росії і упевнитися в їх справжності.

Нікіта Джигурда. Фото:Starslife.ru

Актор Микита Джигурда прокоментував повідомлення про те, що його можуть депортувати з Росії. В інтерв'ю радіостанції Говорит Москва артист зізнався, що це правда, і він не виключає такої можливості, передають Патріоти України.

"У меня никогда не было российского гражданства, я всегда был гражданином Украины", - пояснив Джигурда.

Він додав, що є чоловіком олімпійської чемпіонки, членом Спілки кінематографістів Росії і знаходиться в країні на законних підставах.

Як стало відомо, раніше адвокат дружини Джигурди Марини Анісіної Сергій Жорін подав заяву в УМВС по Красногорському району (Московська область) з проханням перевірити документи актора на можливість перебування в Росії і упевнитися в їх справжності.

Запит був поданий після конфлікту Жоріна і Джигурди біля будівлі суду, де почався процес розлучення між подружжям. Актор звинуватив адвоката в провокації і повідомив, що у нього "проблеми зі здоров'ям".

"Он (Жорин) лжец и подлец. На него подан иск. Он устроил провокацию, я его пальцем не тронул. Я сейчас нахожусь в прединсультном состоянии, у меня гипертонический криз", - сказав Джигурда.

За його словами, Жорін звернувся в МВС для того, щоб не пустити актора 25 листопада на чергове засідання суду.

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...

В Одесі розпочався білкопад. Зоологи пояснили чому це відбувається і як небайдужі свідки можуть зарадити

субота, 20 квітень 2024, 5:58

Через власну допитливість білченята випадають з гнізда, а потім не можуть повернутися назад. В Одесі маленькі білочки, які нещодавно народилися, випадають з гнізд прямо на людей. Про це повідомили у комунальній установі "Одеський зоологічний парк". ....