У мережі розповіли про бійця АТО, який загинув під Верхньоторецьким (фото)

Мирослав Сливка родом з Полонного Хмельницької області.

Мирослав Сливка загинув у зоні АТО. Фото: соцмережі.

Військовослужбовцем, загиблим 27 січня в зоні АТО, виявився боєць батальйону генерала Кульчицького Мирослав Сливка. Про це повідомила сторінка підрозділу в Facebook, передають Патріоти України.

"Сьогодні, 27.01.2018 року, під час виконання службово-бойового завдання в зоні проведення АТО загинув наш побратим, військовослужбовець батальйону, Сливка Мирослав Миколайович. Керівництво та особовий склад батальйону висловлює глибокі співчуття мамі, рідним і близьким з приводу тяжкої втрати", - написали там.

На сторінці бійця в Facebook зазначено, що він родом з Полонного Хмельницької області. Нагадаємо, сьогодні штаб АТО повідомив про те, що військовослужбовця ЗСУ було убито пострілом снайпера під Верхньоторецьким Донецької області.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...