У мережі з'явилися фото і дані про подружжя росіян, яке намагалося викрасти туалетний папір у турецькому готелі (фото, відео)

За спробу крадіжки в Туреччині пару змусили заплатити 231 долар 43 центи, щоб компенсувати вартість вкраденого.

Подружня пара з Нєфтєюганська у турецькому готелі залишила після себе ганебну "славу". Фото:Telegram Mash

В мережі оприлюднили дані про російських туристів, які спробувала вивезти додому награбовані в одному з готелів Аланії (Туреччина) предмети гігієни, одяг і алкоголь. Про це повідомляє канал в Telegram Mash, передають Патріоти України.

Відзначається, що подружня пара, яка намагалася у валізах вивезти з турецького готелю 14 рулонів туалетного паперу, тапочки, халати, 5 літрів алкогольного напою "Бейліз" і квіти, вирвані з коренем, живуть у Нєфтєюганську.

Чоловіка звати Рустам Фахтлісламов, йому 25 років, його дружину - Марія Касьянова, їй 35.

"Рустам - бізнесмен. У нього дві фірми. Три роки тому він отримав диплом магістра за спеціальністю "Нафтогазова справа", дуже хотів працювати в "Роснефти", але не склалося", - йдеться в повідомленні.

За спробу крадіжки в Туреччині пару змусили заплатити 231 долар 43 центи - вартість вкраденого. Крім того, канал опублікував весільне фото подружжя.

Також у соцмережі Twitter з'явилося відео затримання російської пари.

Як повідомлялося раніше, в одному з готелів Аланії у Туреччині затримали подружню пару росіян, яка спробувала забрати додому награбовані предмети гігієни, одяг і алкоголь

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...