У Міноборони спростували заяву Матіоса про невикористані мільярди

Станом на 24 грудня 2016 року Міністерством оборони України виконано на 100% зобов’язання та використано понад 95% виділених з бюджету коштів.

МОУ. Фото: відкриті джерела

Міністерство оборони України станом на 24 грудня використало 95% коштів, виділених на матеріально-технічне забезпечення ЗСУ. Про це повідомили у прес-центрі Міноборони, спростовуючи заяву головного військового прокурора Анатолія Матіоса про те, що зазначене відомство не використало 4 млрд на тилове забезпечення, передають Патріоти України.

Зазначається, що станом на 24 грудня 2016 року Міністерством оборони України виконано на 100% зобов’язання та використано понад 95% коштів державного бюджету, які були виділені на матеріально-технічне забезпечення Збройних сил України. Використання коштів йде планово, відповідно до укладених контрактів та у залежності від поставки продукції.

"На сьогоднішній день невикористаними залишаються 1,3 млрд гривень, які надійшли у Міністерство оборони України у середині грудня поточного року. Відповідно до складеного графіка, зазначений фінансовий ресурс буде реалізовано до кінця 2016 року у повному обсязі", - говориться у повідомленні.

Нагадаємо, вчора головний військовий прокурор Анатолій Матіос заявив, що Міністерство оборони України станом на 19 грудня не використало близько 4 млрд грн, виділених на матеріально-технічне забезпечення. Всього, за його словами, на ці цілі було виділено 21,5 млрд грн.

Археологи виявили місце утіх Олександра Македонського у царському палаці на півночі Греції (відео)

субота, 11 травень 2024, 6:15

Як пише GreekReporter, археологи стверджують, що виявили ванну кімнату Олександра Македонського в палаці Айгай на півночі Греції. Палац Айгай, що розкинувся на 15 000 квадратних метрів, розташований у церемоніальному центрі стародавнього македонського ...

Захотілось гострих відчуттів: Українець зі всіма дозвільними документами на виїзд заплатив $1500, аби перепливти Тису

субота, 11 травень 2024, 5:58

На Закарпатті прикордонники зафіксували неординарний випадок: українець із всіма дозволами на виїзд за кордон вирішив переплисти річку Тису, заплативши переправнику 1500 доларів. Про це розповів офіцер Мукачівського прикордонного загону Олег Селезньов ...