"У моїй громадянській позиції немає сірого кольору": Тіна Кароль розповіла, що для неї значить патріотизм

Українська співачка чітко висловила свою думку: "Любов до Батьківщини, повага і підтримка своєї країни і народу навіть на шкоду власним інтересам".

Тіна Кароль. Фото: niklife.com.ua.

Відома українська співачка Тіна Кароль у своєму інтерв'ю "Комсомольській правді в Україні" розповіла, що була і є патріоткою своєї країни, передають Патріоти України.

Зокрема, вона розповіла, що стежить за політичними подіями в країні, які останнім часом приносять засмучення: "Стежу за новинами, засмучуюсь, радію разом з усіма".

Тіна не заперечила, що співає пісні і російською, і українською мовою, яких в її репертуарі дуже багато. Але вона любить свою країну і в її громадянській позиції немає "сірого кольору".

"Тут є біле і чорне, а сірого не дано", - сказала вона.

На відміну від деяких своїх українських колег, Кароль відмовилася від концертів в Росії. За її словами, "потрібно пам'ятати важливу річ: є чітка грань, коли можна це робити, а коли цього робити не можна".

Поки співачка виступає тільки в Україні, Білорусії, Молдові, Німеччині, Англії та Америці.

Раніше повідомлялося, що в соціальних мережах бурхливо обговорювалося виступ на День Незалежності України Таїсії Повалій, яка перебралася на ПМЖ до Росії з політичних міркувань. Співаюча в Росії Ані Лорак також наважилася привітати українців в цей день.

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

"Моя ідея набуває видимі обриси": Ганна Маляр у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу

вівторок, 23 квітень 2024, 14:05

Ексзаступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. «Це все, що поки можна викладати публічно. Один із знімальних д...