У московській квартирі виявили мумію пенсіонерки, яка зникла у 2010 році

Тіло пролежало в квартирі 6 років. Зі слів сусідів, жінка проживала одна, спілкування з родичами не підтримувала.

Ілюстрація:http://poliksal.ru/У Москві в одній з квартир знайшли муміфіковане тіло жінки 1929 року народження. Про це повідомляє прес-служба управління Слідчого комітету Росії по Москві, передають Патріоти України з посиланням на Depo.ua.

"Увечері 13 лютого 2017 року в квартирі одного з житлових будинків по 1-ій Новокузьминській вулиці в Москві було виявлено муміфіковане тіло жінки 1929 року народження. Зі слів сусідів, жінка проживала одна, спілкування з родичами не підтримувала", - йдеться в повідомленні.

Зараз слідчі намагаються встановити всі обставини і причини події. Опитуються родичі, сусіди і очевидці.

У той же час старший помічник керівника Головного слідчого управління СК РФ по Москві Юлія Іванова повідомила агентству "ТАСС", що тіло пролежало там шість років.

Пенсіонерка значилася зниклою безвісти з 2010 року.

Новий закон про мобілізацію скоро вступить у силу: Які обов'язки будуть у чоловіків віком 18-60 років

понеділок, 29 квітень 2024, 7:24

Верховна Рада 11 квітня ухвалила в цілому законопроєкт про мобілізацію в Україні. Закон уже підписав президент Володимир Зеленський. Він набуде чинності 18 травня 2024 року, передають Патріоти України. Як розповіли в Міністерстві оборони, відповідно до...

Пенсії з 1 травня перерахують автоматично: Ось кого торкнеться підвищення

понеділок, 29 квітень 2024, 6:50

Пенсії в Україні перерахують із 1 травня. Йдеться про тих, хто досяг віку від 70 років і при цьому розмір їхньої виплати не сягає 10 340,35 грн. Такий перерахунок відбудеться автоматично, передають Патріоти України. Щоб отримати доплати, потрібно відпо...