У московському ЦУМі Ані Лорак влаштувалася продавцем (фото, відео)

Співачка, яка працює у Росії, у день захисту дітей продавала морозиво.

Ані Лорак. Фото:Hochu.uaСьогодні, 1 червня, в московському ЦУМі проходить день морозива, де відомі музиканти, актори, співаки та телеведучі перевтілилися у продавців морозива. Серед російських артистів опинилася і українка Ані Лорак. Фото із заходу опублікувано в Instagram, зазначають Патріоти України.

Також артистка на своїй сторінці запостила фото, на якому позує з Іриною Алфьоровою і її дочкою Ксенією. "З днем захисту дітей! Всім діткам планети земля здоров'я!", - підписала знімок співачка.

Серед російських продавців морозива також були Павло Воля, Олександр Ревва, Микола Расторгуєв, Єгор Бероєв, Дмитро Харатьян, Дмитро Пєвцов, Михайло Галустян, Олена Летюча, Олександр Олешко, Аліка Смєхова та інші.

Путін нагородив орденом ексрежисера Єралашу, який був засуджений за розбещення дитини та воює проти України

вівторок, 7 травень 2024, 4:15

Російський диктатор Володимир Путін нагородив нагородив орденом “За спасение погибавших” режисера програми “Єралаш”, який був ув’язнений за розбещення 13-річного хлопчика. Про це пише видання “Обозреватель”, передають Патріоти України. Як зазначається,...

Фініш? Ломаченко задумався над завершенням кар'єри

вівторок, 7 травень 2024, 1:45

Український боксер Василь Ломаченко (18-0, 9 КО) готовий завершити свою професійну кар'єру. Про це 36-річний спортсмен розповів у коментарі Fox Sports, передають Патріоти України. Наступний бій українець проведе за титул IBF у легкій вазі проти австрал...